Om oss

Välkommen till Evallens Kennel

Vår företags

presentation av Evallens Kennel

Evallens Kennel är beläget på Måretnsby Gård och har varit en stolt uppfödare av Australian Kelpie sedan 1974. Vi strävar efter att bevara vallning och alla färger inom denna fantastiska ras. Vår passion och erfarenhet har lett till lyckliga hundägare och välbalanserade hundar.

Vi är dedikerade till att upprätthålla högsta kvalitet inom avel och ta väl hand om våra hundar för att säkerställa deras välbefinnande och lycka.

Våra mål och värderingar

Vår mission

Att främja sunda och mångsidiga Australian Kelpie genom avel av hög kvalitet och bevara rasens unika egenskaper. Vi strävar efter att skapa livslånga relationer mellan hundar och deras ägare.

Våra värderingar

Vi värdesätter ärlighet, ansvar, och omsorg gentemot både hundar och kunder. Genom att vara lyhörda och professionella strävar vi efter att skapa en trygg och respektfull miljö för alla inblandade.

Vår historik

Evallens Kennels historik

Sedan starten 1974 har Evallens Kennel varit en pålitlig och respekterad uppfödare av Australian Kelpie. Med fokus på kvalitet och omsorg har vi skapat en tradition av framgångsrika avelsprogram och nöjda kunder.

Bli en del av vår gemenskap

Kontakta oss idag för att upptäcka mer om Evallens Kennel och våra kelpies.

Rulla till toppen